Couple

Een intieme en artistieke loveshoot van jou en je geliefde. Losse foto’s met emotie, niet lachen op commando en teveel geposeer, maar jullie vastleggen zoals jullie zijn, ongekunsteld. Die hand in je nek, kriebel door je haar en die gierende lach. We vieren de liefde, maken een herinnering en ik leg dit op een ontspannen manier vast.

Ook perfect te boeken als pre-weddingshoot. Een verlovingsshoot om vast te wennen aan de camera, aan mij en de verloving vast te leggen. Die foto’s kan je ook gebruiken op je uitnodiging of website voor de gasten.   

Tarieven

Ik werk altijd op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen op je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

 

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.

It seems that you haven't connected with your Instagram account
It seems that you haven't connected with your Instagram account
Close