Coupleshoot

Couple

Een intieme en artistieke loveshoot van jou en je geliefde. Losse foto’s met emotie, niet lachen op commando en teveel geposeer, maar jullie vastleggen zoals jullie zijn, ongekunsteld. Die hand in je nek, kriebel door je haar en die gierende lach. We vieren de liefde, maken een herinnering en ik leg dit op een ontspannen manier vast.

Ook perfect te boeken als pre-weddingshoot. Een verlovingsshoot om vast te wennen aan de camera, aan mij en de verloving vast te leggen. Die foto’s kan je ook gebruiken op je uitnodiging of website voor de gasten.   


1.

Vooraf

Voordat we gaan shooten, maken we alvast kennis met elkaar via Facetime of in real life. Ik vertel je meer over hoe ik te werk ga tijdens een shoot en hoor graag meer over wie je bent, wat je verhaal is en wat je wensen zijn. Omdat je mij al een keer gezien hebt, voel je je meer op je gemak tijdens de shoot. We prikken een datum en bekijken welke locatie het beste bij jullie past. Je mag mij tussendoor altijd een berichtje sturen of bestoken met een eventuele kledingcrisis. Ik denk graag mee.

2.

Shoot

De shoot vindt vaak op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis plaats. In het bos, op de heide, bij het water of op een zandverstuiving? Heb je zelf een idee, roep vooral! Anders weet ik vast een mooie plek bij jou in de buurt. Ik klets met jullie, geef jullie kleine opdrachtjes en laat jullie opgaan in het moment. En trust me, op een gegeven moment heb je soms niet door dat ik er nog omheen dartel. Dus geniet van elkaar en let me do my magic.

3.

Daarna

Als de shoot klaar is neem ik mijn hutkoffer en een geheugenkaart vol met mooi materiaal weer mee naar huis. Ik laad de foto’s in op mijn harde schijven en kan mij niet bedwingen vast even erdoorheen te gaan. De weken daarna maak ik jullie selectie die ik met zorg nabewerk. Binnen drie weken zijn de foto’s klaar en kom je bij mij langs voor de revealsessie. Je ziet de foto’s voor de eerste keer, je kiest je favorieten en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Een mooi fine-art album, een ingelijste print? Ik ga die voor je samenstellen en bestellen. Na een aantal weken ligt die dan ook voor je klaar!

De echte jij. Ongekunsteld en intiem.

Tarieven

Ik werk altijd op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen op je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.

IMG_8839
DSC_030120220501 - Clemens, Corine, Dewi & Jordy-2
DSC_029920220501 - Clemens, Corine, Dewi & Jordy
IMG_8842 2
DSC_331920220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
DSC_690320220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
IMG_8844
IMG_8836 2
A timeless story about you

Told without words, but written by light

Close