GEZINSSHOOT

GEZIN

Omdat je dat moment vast wilt houden. Met een foto terug wilt kunnen grijpen naar het gevoel van toen. Want écht, de cliches zijn waar.. het gaat snel! Maar ook om als je kind groter is wilt laten zien hoe het toen was, toen ze onder de modder aan het schatzoeken waren in het bos. 

Ik fotografeer op een ongedwongen manier zonder al te veel geposeer. Spontane en pure foto’s. Laat jullie wandelen, geef kinderen kleine opdrachtjes om dieren te gaan zoeken, we gaan op avontuur en ik vouw mijzelf ondertussen in de meest onmogelijke twister-houdingen om dit tafereel vast te leggen. Zo zetten we de tijd even stil, genieten van het moment en maken een herinnering waar je je naar terug kunt wanen. 


1.

Vooraf

Voordat we gaan shooten, maken we alvast kennis met elkaar via Facetime of in real life. Ik vertel je meer over hoe ik te werk ga tijdens een shoot en hoor graag meer over wie je bent, wat je verhaal is en wat je wensen zijn. Omdat je mij al een keer gezien hebt, voel je je meer op je gemak tijdens de shoot. We prikken een datum en bekijken welke locatie het beste bij jullie past. Je mag mij tussendoor altijd een berichtje sturen of bestoken met een eventuele kledingcrisis. Ik denk graag mee.

2.

Shoot

De shoot vindt vaak op een mooie buitenlocatie plaats. In het bos, op de heide, bij het water of op een zandverstuiving? Heb je zelf een idee, roep vooral! Anders weet ik vast een mooie plek bij jou in de buurt. We spreken af op de locatie en gaan daar samen de natuur in. Ik ben vaak iets eerder om vast te kijken waar het licht mooi valt. We gaan samen op pad. Ik laat jullie spelen, kletsen, dansen en ik fotografeer om die heerlijke chaos heen. Zo krijg je de meest pure foto’s van de momenten gewoon zoals ze zijn.

3.

Daarna

Als de shoot klaar is neem ik mijn hutkoffer en een geheugenkaart vol met mooi materiaal weer mee naar huis. Ik laad de foto’s in op mijn harde schijven en kan mij niet bedwingen vast even erdoorheen te gaan. De weken daarna maak ik jullie selectie die ik met zorg nabewerk. Binnen drie weken zijn de foto’s klaar en kom je bij mij langs voor de revealsessie. Je ziet de foto’s voor de eerste keer, je kiest je favorieten en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Een mooi fine-art album, een ingelijste print? Ik ga die voor je samenstellen en bestellen. Na een aantal weken ligt die dan ook voor je klaar!

De echte jij. Ongekunsteld en intiem.

Tarieven

Ik werk het liefst op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen op je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.

DSC_597320220903 - Jelle, Nadia, Sophia en Samuel
DSC_322020220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
DSC_676120220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
DSC_695420211224 - Robbert, Elles, Noor en Mikki
DSC_675620220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
DSC_322120220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
DSC_330220220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
DSC_327520220911 - Mark, Jennifer, Jackie en Lasse
A timeless story about you

Told without words, but written by light

Close