GEZIN

Omdat je dat moment vast wilt houden. Met een foto terug wilt kunnen grijpen naar het gevoel van toen. Want écht, de cliches zijn waar.. het gaat snel! Maar ook om als je kind groter is wilt laten zien hoe het toen was, toen ze onder de modder aan het schatzoeken waren in het bos. 

Ik fotografeer op een ongedwongen manier zonder al te veel geposeer. Spontane en pure foto’s. Laat jullie wandelen, geef kinderen kleine opdrachtjes om dieren te gaan zoeken, we gaan op avontuur en ik vouw mijzelf ondertussen in de meest onmogelijke twister-houdingen om dit tafereel vast te leggen. Zo zetten we de tijd even stil, genieten van het moment en maken een herinnering waar je je naar terug kunt wanen. 

Tarieven

Ik werk het liefst op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen op je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.


It seems that you haven't connected with your Instagram account
It seems that you haven't connected with your Instagram account
Close