Newborn

Een nieuw begin, welkom op de wereld kleintje! Met je kleine handen, mollige zachte babyarmpjes met donshaar en ongecontroleerde bewegingen. Heel cliché, maar zo waar; ze zijn maar zo kort zo klein. Je wil een herinnering aan de tijd op deze babywolk (die echt niet altijd alleen maar roze is hoor). Die eerste weken zijn druk en chaotisch en soms zelfs een beetje blurry. Het vliegt voorbij. Een foto brengt je terug naar het gevoel van toen.

Op een ontspannen en ongedwongen manier leg ik dit graag voor jullie vast. Geen geposeerde foto’s, niet lachen op commando, maar de momenten zoals ze zijn. De échte momenten. Die gaap, knuffels van een grote broer of zus, verschonen, borstvoeding of een flesje tussendoor.

Wanneer?

Een newbornshoot vindt meestal plaats binnen 3 maanden na de geboorte. In de eerste 2-3 weken slapen ze vaak rustig en hebben ze meestal nog niet zoveel last van krampjes. Ze zijn nog lekker klein. Tussen de 2-3 maanden zijn ze alweer flink veranderd en is er juist weer wat meer interactie. We kijken wat bij jullie en jullie situatie past

Tarieven

Ik werk het liefst op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen in je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

Boek je je newbornshoot in combinatie met een zwangerschapsshoot, dan krijg je €25 korting op de newbornshoot.

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.

It seems that you haven't connected with your Instagram account
It seems that you haven't connected with your Instagram account
Close