NEWBORNSHOOT

Newborn

Een nieuw begin, welkom op de wereld kleintje! Met je kleine handen, mollige zachte babyarmpjes met donshaar en ongecontroleerde bewegingen. Heel cliché, maar zo waar; ze zijn maar zo kort zo klein. Je wil een herinnering aan de tijd op deze babywolk (die echt niet altijd alleen maar roze is hoor). Die eerste weken zijn druk en chaotisch en soms zelfs een beetje blurry. Het vliegt voorbij. Een foto brengt je terug naar het gevoel van toen.

Op een ontspannen en ongedwongen manier leg ik dit graag voor jullie vast. Geen geposeerde foto’s, niet lachen op commando, maar de momenten zoals ze zijn. De échte momenten. Die gaap, knuffels van een grote broer of zus, verschonen, borstvoeding of een flesje tussendoor.


1.

Vooraf

Voordat we gaan shooten, maken we alvast kennis met elkaar via Facetime of in real life. Ik vertel je meer over hoe ik te werk ga tijdens een shoot en hoor graag over wie jullie zijn, wat jullie verhaal is en jullie wensen. Omdat je mij al een keer gezien hebt, voel je je meer op je gemak tijdens de shoot. Je mag mij tussendoor altijd een berichtje sturen of bestoken met een eventuele kledingcrisis. Ik denk graag mee. Overigens neem ik ook altijd de mooiste babypakjes mee naar de shoot, mocht je daar gebruik van willen maken.

2.

Shoot

De shoot vindt meestal bij jou thuis plaats. In jullie vertrouwde omgeving, waar je alles bij de hand hebt en waar jullie ontspannen zijn. We gaan op zoek naar de plek in huis waar het licht mooi naar binnenkomt. Don’t worry, dit hoeft echt geen perfect gestylde kamer te zijn. Meer dan daglicht en jullie heb ik niet nodig. Met mijn mozesmand, vol met mooie kleden en babypakjes die je kan gebruiken, bel ik bij je aan. We nemen de tijd, want een baby is niet te plannen. Geen probleem dus als er een voeding tussendoor komt of er even getroost moet worden. Ook deze momenten leg ik graag voor jullie vast.

3.

Daarna

Als de shoot klaar is neem ik mijn geheugenkaart vol met mooi materiaal weer mee naar huis. Ik laad de foto’s in op mijn harde schijven en kan mij niet bedwingen vast even erdoorheen te gaan. De weken daarna maak ik jullie selectie die ik met zorg nabewerk. Binnen drie weken zijn de foto’s klaar en kom je bij mij langs voor de revealsessie. Je ziet de foto’s voor de eerste keer, je kiest je favorieten en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Een mooi fine-art album, een ingelijste print? Ik ga die voor je samenstellen en bestellen. Na een aantal weken ligt die dan ook voor je klaar!

De echte jij. Ongekunsteld en intiem.

Wanneer?

Een newbornshoot vindt meestal plaats binnen 3 maanden na de geboorte. In de eerste 2-3 weken slapen ze vaak rustig en hebben ze meestal nog niet zoveel last van krampjes. Ze zijn nog lekker klein. Tussen de 2-3 maanden zijn ze alweer flink veranderd en is er juist weer wat meer interactie. We kijken wat bij jullie en jullie situatie past

Tarieven

Ik werk het liefst op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen in je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

Boek je je newbornshoot in combinatie met een zwangerschapsshoot, dan krijg je €25 korting op de newbornshoot.

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.

DSC_336320220705 - Thomas, Milou & Daphne
DSC_703320211224 - Robbert, Elles, Noor en Mikki-Edit
Daan, Yaëlle & Noïs-1403
DSC_630620211222 - Joris, Jolien en Moos
DSC_034120221207 - Ellen, Rutger & Vesper
DSC_573220220903 - Jelle, Nadia, Sophia en Samuel
DSC_297620220705 - Thomas, Milou & Daphne
DSC_343120220705 - Thomas, Milou & Daphne
A timeless story about you

Told without words, but written by light

Close