Ik ben Nienke, getrouwd met mijn lieve man Peter. En samen met onze twee jongens, Faas en Lowe, wonen we op de prachtige Veluwe in Apeldoorn. In een typisch vrijstaand Apeldoorns huuske, op een onwijs fijne plek.

Altijd creatieve onrust en honderd plannen op de plank liggen. Van theaterlessen op mijn dertiende en Picasso-uitspattingen in het schilderen naar liefde voor interieur. Maar nu heb ik rust gevonden in fotografie.

Op mijn achttiende kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Tijdens mijn studie heb ik meerdere fotografievakken gevolgd. Maar toen mijn camera kapot ging belandde hij in de kast en lag daar stof te verzamelen. Toen Lowe geboren werd heb ik mijzelf een nieuwe camera cadeau gedaan en dat was de beste keuze ooit! Helemaal hooked.

Stil zitten is er niet bij. We zijn altijd druk aan het klussen in ons huuske. Er is altijd wel weer een nieuw project of idee. Dus die romeinse pilaren van de vorige bewoners en oubollige plavuizen zijn inmiddels verdwenen nadat ik daar al mijn interieuruitspattingen op heb losgelaten. Al moet ik zeggen dat ik het verven van die muren even achterwege laat tot er geen spoor van vieze kinderhanden meer zichtbaar is door het hele huis. Ik ga graag even een hapje eten in de stad met Peter of bij vrienden langs voor een wijntje of speciaalbiertje, uiteraard met goede borrelplank.

Ik lust geen koffie, zit graag met mijn jas aan of onder een dik kleedje (koukleum) en heb graag mensen en gezelligheid om mijn heen. Hoewel ik dat prima kan afwisselen met een serie kijken onder datzelfde kleedje op de bank of even mijn gedachten op nul in de spotschool. Ik ben nuchter, maar wel een gevoelsmens. Probeer bewuster te leven. Bewuster in de keuzes die ik maak maar ook bewuster in het genieten van kleine dingen.

Nu je een beetje weet over mij, hoor graag meer over jou! Wat is jouw verhaal? Ik zou dat verhaal graag door mijn lens vast te leggen. Willen jullie meer weten over mijn manier van werken? Stuur mij even een berichtje en get in touch!

A timeless story about you

Told without words, but written by light

Close