Zwangerschapsshoot

Zwanger

Heel speciaal en zeker niet vanzelfsprekend; je bent zwanger! Gefeliciteerd. Zo onwijs bijzonder hoe je ineens in een heuse babyfabriek verandert en hoe de natuur werkt. Hoe krachtig en sterk je bent als vrouw. Zo mooi om je buik te laten vereeuwigen! Dit kan alleen, met partner of met grote broer of zus erbij. En trust me, ook ik voelde me een olietanker toen ik zwanger was. Maar achteraf zie ik hoe prachtig het is wat er met je lichaam gebeurt.

Op een ontspannen en ongedwongen manier leg ik dit graag voor je vast. Artistieke, intieme beelden in het mooiste licht. 

1.
Vooraf

Voordat we gaan shooten, maken we alvast kennis met elkaar via Facetime of in real life. Ik vertel je meer over hoe ik te werk ga tijdens een shoot en hoor graag meer over wie je bent, wat je verhaal is en wat je wensen zijn. Omdat je mij al een keer gezien hebt, voel je je meer op je gemak tijdens de shoot. En zeker tijdens een zwangerschapsshoot, wat intiemer is dan bijvoorbeeld een familieshoot, is dat belangrijk. We prikken een datum en bekijken welke locatie het beste bij je past. Je mag mij tussendoor altijd een berichtje sturen of bestoken met een eventuele kledingcrisis. Ik denk graag mee. Overigens heb ik ook een aantal mooie jurken waar je kosteloos gebruik van mag maken.

2.
Shoot

De shoot kan bij jou thuis plaatsvinden of op een locatie buiten. Wat vind jij fijn? Op een mooie buitenlocatie rond golden hour met mooi zacht licht? Of bij jou thuis waar het lichtspel door de ramen op jouw buik schijnt? Don’t worry, dit hoeft echt geen perfect gestylde kamer te zijn. Meer dan daglicht, jou en je zwangere buik heb ik niet nodig.

3.
Daarna

Als de shoot klaar is neem ik mijn geheugenkaart vol met mooi materiaal weer mee naar huis. Ik laad de foto’s in op mijn harde schijven en kan mij niet bedwingen vast even erdoorheen te gaan. De weken daarna maak ik jullie selectie die ik met zorg nabewerk. Binnen drie weken zijn de foto’s klaar en kom je bij mij langs voor de revealsessie. Je ziet de foto’s voor de eerste keer, je kiest je favorieten en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Een mooi fine-art album, een ingelijste print? Ik ga die voor je samenstellen en bestellen. Na een aantal weken ligt die dan ook voor je klaar!

De echte jij. Ongekunsteld en intiem.

Wanneer?

Een zwangerschapsshoot vindt meestal tussen de 30 en 36 weken plaatst. Je voelt je dan vaak nog wat fitter, maar hebt al wel een zichtbare buik. Ik laat je écht geen onmogelijke poses aannemen waar je heel lenig voor moet zijn. We doen het rustig aan, want bij een zwangerschap horen vaak ook de nodige kwaaltjes.

 

Tarieven

Ik werk het liefst op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen in je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

Boek je je zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot, dan krijg je €25 korting op de newbornshoot.

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.

DSC_4525Ellen en Rutger-2
MinishootEde - 42
DSC_4869Ellen en Rutger
DSC_465020211107beer1jaar-4
MinishootEde - 64

A timeless story about you
Told without words, but written by light

Close