Zwanger

Heel speciaal en zeker niet vanzelfsprekend; je bent zwanger! Gefeliciteerd. Zo onwijs bijzonder hoe je ineens in een heuse babyfabriek verandert en hoe de natuur werkt. Hoe krachtig en sterk je bent als vrouw. Zo mooi om je buik te laten vereeuwigen! Dit kan alleen, met partner of met grote broer of zus erbij. En trust me, ook ik voelde me een olietanker toen ik zwanger was. Maar achteraf zie ik hoe prachtig het is wat er met je lichaam gebeurt.

Op een ontspannen en ongedwongen manier leg ik dit graag voor je vast. Artistieke, intieme beelden in het mooiste licht. 

Wanneer?

Een zwangerschapsshoot vindt meestal tussen de 30 en 36 weken plaatst. Je voelt je dan vaak nog wat fitter, maar hebt al wel een zichtbare buik. Ik laat je écht geen onmogelijke poses aannemen waar je heel lenig voor moet zijn. We doen het rustig aan, want bij een zwangerschap horen vaak ook de nodige kwaaltjes.

 

Tarieven

Ik werk het liefst op basis van albums en prints in combinatie met de digitale bestanden, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Laat ze niet verdwijnen in je filmrol, maar geef ze een plekje aan de muur of in een mooi album die je erbij kan pakken. Producten van kwaliteit, die niet verkleuren zodat het over 30 jaar ook nog mooi is. Prijzen beginnen vanaf €310, maar uiteindelijk bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Wil je meer informatie over mijn prijzen, producten of werkwijze? Stuur mij even een berichtje, dan vertel ik je graag meer.

Boek je je zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot, dan krijg je €25 korting op de newbornshoot.

Save your memories

Foto’s krijgen meer waarde als ze worden afgedrukt. Door ze niet alleen te bewaren op je computer of filmrol, maar uitgeprint te zien in een mooi album.

Mijn albums zijn fine-art albums, handgemaakt en blijven tientallen jaren mooi zonder te verkleuren. Een écht erfstuk dus.

Samen stellen we jullie album samen. Het materiaal, formaat en kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen. Let me do my magic door het boek mooi vorm te geven en jullie verhaal te vertellen.

It seems that you haven't connected with your Instagram account
It seems that you haven't connected with your Instagram account
Close